Trädfällning

Tänk på din säkerhet – anlita ett proffs med erfarenhet

Det kan finnas många orsaker till att man ser sig tvungen att fälla ett träd. Det kan handla om ett sjukt träd som riskerar att falla, ett träd som står illa till, ett träd som i för hög grad skymmer utsikten eller träd som står för tätt och behöver gallras ur. Det är heller inte helt lätt att veta vad som ska göras med ett träd som ställer till besvär. Ibland kan det räcka med att beskära kronan och avlägsna döda grenar eller grenar som växer ut över ett hustak. Andra gånger behöver man fälla hela trädet men kanske man lämnar en högstubbe som ger liv åt viktiga insekter och bidrar till biologisk mångfald.

Vi har hög kompetens med gedigen utbildning och erfarenhet inom yrket och hjälper dig gärna med såväl rådgivning som själva trädfällningen.

Risker och säkerhet

Att fälla ett träd medför alltid risker och varje uppdrag kommer med sina specifika utmaningar. Trädfällning i ett tättbebyggt område kräver noggrann planering för att minimera risken för skador på omgivande bebyggelse, medan ett stormfällt träd som ligger över ett hustak kräver en annan planering för att på ett säkert sätt kunna tas bort.

Vi på KingKong Trädservice är alltid mycket noggranna i planeringen av varje uppdrag och arbetar alltid med hänsyn till:

  • Människor och omgivande miljö
  • Djur och natur i området
  • Vilka arbetsmetoder som ger det bästa resultatet i förhållande till ovanstående
  • Din och vår säkerhet

Tilläggstjänster du kan välja:

  • Kapning till hanterbar storlek
  • Bortforsling
  • Pakettjänst med kapning och bortforsling

 

Försäkringar

När du anlitar oss behöver du inte vara orolig för vad som händer om en olycka skulle uppstå. Vår ansvarsförsäkring täcker skador på upp till 20 000 000 kronor. Med det sagt så tar vi säkerheten på största allvar och lägger därför mycket krut på noggrann planering och förebyggande av olyckor.

Är det akut?

Tveka inte att ringa oss direkt. Vi åtar oss jour-arbeten om olyckan är framme samt röjning efter storm eller brand.

Vi är utbildade och erfarna arborister – som innehar alla nödvändiga certifikat och försäkringar. Vi håller alltid marknadsmässiga priser och innehar givetvis F-skatt. Använder du dessutom RUT-avdraget så kan det inte bli annat än succé!

Varmt välkommen med din förfrågan!

Ring oss för trädfällning i Enköping, Örebro, Arboga, Köping, Västerås, Eskilstuna, Surahammar och Hallstahammar.