Våra Tjänster

Med stor erfarenhet av och kunskap om trädfällning och trädvård kan vi bistå dig med alla tjänster som hör arboristyrket till. Vår ansvarsförsäkring täcker skador på upp till 20 000 000 kronor.

Läs mer om våra tjänster nedan – vi finns tillgängliga för uppdrag i och runt Enköping, Örebro, Arboga, Köping, Västerås, Surahammar och Hallstahammar.

deforestation

Trädfällning

Det kan finnas många orsaker till att man ser sig tvungen att fälla ett träd. Det kan handla om ett sjukt träd som riskerar att falla, ett träd som står illa till eller träd som står för tätt och behöver gallras ur. Vi har hög kompetens med gedigen utbildning och erfarenhet inom yrket och hjälper dig gärna att fälla träd på ett säkert och smidigt sätt.

chainsaw-1047225

Trädbeskärning

Är du i behov av beskärning av träd? Då bör du anlita en arborist. Vi på KingKong Trädservice är utbildade arborister med stor kunskap om trädvård och trädunderhåll. Vi hjälper dig att avgöra vika åtgärder som är de bästa för just dina träd samt utför jobbet vi kommer överens om – snabbt, smidigt och säkert.

consulting-1624516

Rådgivning

Det är inte lätt att själv avgöra vilka åtgärder som behövs när det gäller träd och trädvård. Därför bistår vi dig mer än gärna med rådgivning. Vi har mångårig erfarenhet och tar vårt arbete på största allvar. Med samtliga certifikat som krävs, gedigen erfarenhet och professionell kompetens står vi redo att hjälpa dig med träden på din tomt.

Professionell Trädfällning och Beskärning i Enköping, Örebro, Arboga, Köping, Västerås, Eskilstuna, Surahammar och Hallstahammar.