Om Oss

Trädfällning, beskärning och rådgivning sedan 2016

KingKong Trädservice etablerades 2018 av Johan Häggvik som har varit arborist sedan 2016. Vi är drivna, kompetenta och framförallt erfarna inom arboristyrkets alla områden. Vi har även kunskapen att undsätta klättrare på höga höjder då vi är utbildade inom akutsjukvård. Vår ansvarsförsäkring täcker skador på upp till 20 000 000 kronor.

 

Ditt naturliga val vid allt som rör träd

Vår vision – är att vara ett naturligt val för dig när det gäller allt som rör träd och dess omgivning. Med specialistkunskap inom beskärning och fällning av träd utför vi alla projekt effektivt och med van hand. Då vi är ett litet företag har vi förmånen att alltid ha full kontroll över vår verksamhet och vi utför alltid arbetet själva, vilket ger dig som kund mervärden i form av snabba beslutsvägar och en nära kundkontakt.

Med samtliga certifikat som krävs, gedigen erfarenhet och professionell kompetens står vi redo att hjälpa dig med träden på din tomt.

Varmt välkommen att kontakta oss redan idag!

Forestry worker - lumberjack works with chainsaw. He cuts a big  tree in forest. Lumberjack has protective clothes. Shooting with the Canon EOS 5D Mark II.

Det kan finnas många orsaker till att man ser sig tvungen att fälla ett träd, men det är inte helt lätt att veta vad som ska göras med ett träd som ställer till besvär. Vi har hög kompetens med gedigen utbildning och erfarenhet inom yrket och hjälper dig gärna med trädfällningen.

A rear view of arborist men with chainsaw cutting a tree, planning.

Det är inte enkelt att själv avgöra vilka åtgärder som behövs när det gäller träd och trädvård. Därför bistår vi dig mer än gärna med rådgivning. Vi har mångårig erfarenhet och ser till trädets och den omgivande miljöns bästa när vi guidar dig i beslutet.

tradbeskarning-scaled-450x321

Vi på KingKong Trädservice är utbildade arborister med stor kunskap om trädvård och trädunderhåll. Vi hjälper dig att avgöra vilka åtgärder som är de bästa för just dina träd samt utför jobbet vi kommer överens om – snabbt, smidigt och säkert.

Behöver du trädfällning och trädbeskärning? Vi antar gärna utmaningen!

Vi är stolta över vårt arbete och vår kunskap, där vi först och främst ser till trädets bästa men samtidigt strävar efter att tillgodose såväl trädets som kundens och den omgivande miljöns behov. Vi har mångårig erfarenhet och den bästa utrustningen. Därmed kan vi på ett säkert sätt ta bort riskträd och grenar i svåra lägen, och för oss kommer självklart säkerheten först.

 

Trots att vi är ett litet företag är vi ändå mycket nöjda med att ha hjälpt många kunder med sina trädrelaterade problem – smidigt, säkert och med naturens bästa för ögonen – dessutom till en rimlig kostnad. Du kan som privatkund även använda RUT-avdraget, då kan det inte bli annat än succé! Välkommen att maila eller slå oss en signal idag!

Professionella arborister utför trädbeskärning genom klättring

Professionell Trädfällning och Beskärning i Enköping, Örebro, Arboga, Köping, Västerås, Eskilstuna, Surahammar och Hallstahammar.